Wilt u uw werknemers snel laten testen op Corona?

Desneltestcovid19.nl verzorgt testen bij uw bedrijf of thuis op locatie.

Aanmelden.

Voor sneltesten op locatie neemt u eerst contact op via info@desneltestcovid19.nl of bel: 06-48178558.

Wij komen naar u toe.

Vervolgens komen wij naar uw locatie/of thuis op locatie om de testen af te nemen. Wij zorgen voor alle beschermingsmaterialen volgens protocol

Uitslag binnen 15 minuten.

De uitslag van de test is binnen 15 minuten beschikbaar.

Zakelijke test € 69,95- incl. BTW (Op locatie).

Wilt u meerdere zakelijke testen tegelijk bestellen/betalen dan kunt u een offerte opvragen. De testen worden volgende de RIVM richtlijnen afgenomen en in samenwerking met de GGD.

wij maken gebruik van Abbott PANBIO™ COVID-19 Ag Rapid Test. Deze heeft een sensitiviteit (gevoeligheid) van 93,3% Specificiteit: 99,4%

Een uitdaging die om een goede oplossing vroeg!

Wij bieden ook PCR testen met reiscertificaten aan!!

Desneltestcovid19.nl is ontstaan door de enorme druk die is ontstaan op de reguliere GGD teststations. Het is voor particulieren en medewerkers bedrijven niet mogelijk om zich snel te laten testen in onze regio. Hierdoor zitten mensen eventueel onnodig ‘ziek’ thuis.

De sneltesten worden afgenomen door medische professionals onder supervisie van een arts.

Maandag t/m zondag van 07:00-20:00 uur kan er getest worden.

Over desneltestcovid19.nl

Dit bericht is geschreven door desneltestcovid19.nl. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Zaandam. Trefwoorden van desneltestcovid19.nl uit purmerend : coronatest uitslag binnen 15 minuten, corona sneltest, gecertificeerde corona sneltest, corona sneltest in samenwerking met GGD, abbott corona sneltest, betrouwbare corona sneltest, corona sneltest op locatie, corona sneltest voor bedrijven, .

Lees meer over desneltestcovid19.nl.