Wi hebben weer zalen te huur!

Het gaat om prachtige, volledig ingerichte, ruimten (fulltime en parttime) voor groepslessen (ca. 200 m2). Geschikt voor starters als ervaren ondernemers.

Wi hebben weer zalen te huur!

YurtLife in Zaandam heeft Praktijk- en Cursus Ruimten te huur. In Yurtlife zijn diverse praktijken op het gebied van Massage, Coaching, Gezondheid, Natuurgeneeskunde en Ayurveda gevestigd. Wij zijn gevestigd aan de Cornelis van Uitgeeststraat 2b te Zaandam met vele mogelijkheden voor huur van ruimten door therapeuten en docenten. Het gaat om prachtige, volledig ingerichte, praktijkruimten (fulltime en parttime) in yurts, evenals lesruimten voor groepslessen (ca. 200 m2). Geschikt voor starters als ervaren ondernemers.

Wij zoeken enthousiaste professionals die willen bijdragen aan een gezonde levensstijl en/of bewustwording van het Zaanse publiek en de directe omgeving. Yurtlife is prima bereikbaar (per auto, fiets of met openbaar vervoer). Er is een wachtruimte/ lounge aanwezig. Ook biedt Yurtlife vergadermogelijkheden. De huurprijs is zeer toegankelijk. En er zijn geen investeringskosten.

Geplaatst op donderdag 9 maart 2017.

Over YurtLife

Dit bericht is geschreven door YurtLife. Het bedrijf valt onder massage uit Zaandam. Trefwoorden van YurtLife uit Zaandam : massage, meditatie, beautysalon, oervoeding, ontspanning, ruimte huren, persoonlijke groei, hammam,.

Lees meer over YurtLife.