Stel eens voor dat je geen stress meer ervaart.

Stel je eens voor dat je meer zelf vertrouwen ervaart. en stel je dan eens een leven voor met mindfulness i.p.v. zonder.

Stel eens voor dat je geen stress meer ervaart.

Op maandagavond 17 juni start de 8 weekse mindfulness zomertraining. Tijdens de Mindfulness training leer je technieken om je hoofd er helemaal bij te houden. Dus minder malen in je hoofd en meer in het moment leven. Een stuk Boeddhistische psychologie zal niet ontbreken. Tijdens 8 wekelijkse bijeenkomsten van ruim 2 uur en elke dag thuis oefenen ga je ontdekken wat voor jouw werkt. De 8e bijeenkomst is de stilte dag. Deze dag duurt ongeveer 3 en half uur en na afloop koffie met gebak!. Alle oefeningen en meditaties welke je tijdens de training hebt geleerd worden nu in stilte gedaan. Na ongeveer 8 weken wordt er in onderling overleg een terugkom /ochtend/middag of avond gepland. De training is dan ook een absolute aanrader als je de kwaliteit van je leven wilt verbeteren. Het effect is, met betrekking tot veel klachten waaronder stress, dan ook wetenschappelijk bewezen en vastgesteld. Veel mensen denken dat mindfulness heel zweverig is. Als er één training heel "aards" is, dan is het wel mindfulness. Het houdt je letterlijk met beide voeten op de grond.

Voorafgaand aan de training ontvang je het volledige e-boekje over Mindful Kaizen. Leuk om alvast in "the mood" te komen. Tijdens de training volg je het "officiële" 8 weekse programma (mbsr). Als extra komt er een stukje Boeddhistische psychologie aanbod wat zeker een meerwaarde aan de training geeft. Gedurende de training ontvang je elke week een reminder over mindfulness. 6 weken na het afronden van de training wordt er nog een terugkom avond gepland. www.mindfulnessindezaanstreek.nl Wij geven net dat stukje extra.

Geplaatst op maandag 8 april 2019.

Over Mindfulness in de Zaanstreek

Dit bericht is geschreven door Mindfulness in de Zaanstreek. Het bedrijf valt onder yoga en meditatie uit Zaandam. Trefwoorden van Mindfulness in de Zaanstreek uit Wormer : mindfulness training, mindfulness cursus, mindfulness workshops, meditatie lessen, personal coach, personal coaching, mindfulness training individueel, mindfulness trainer, mindfulness therapeut, .

Lees meer over Mindfulness in de Zaanstreek.