Snel uw huis verkopen

Janssens vastgoed koopt huizen rechtstreeks van de particulier; snel , zeker en zonder ontbindende voorwaarden; op de dag dat u wenst.

Snel uw huis verkopen

HELP…..IK WIL VAN MIJN HUIS AF !

U wordt wat ouder en U wilt graag naar een andere woning. Een kleinere misschien of wellicht een huurhuis? Maar het is niet altijd even makkelijk om een pand snel te verkopen. De kans zit er in dat U een tijd lang twee panden moet onderhouden. Lukt dat wel? En dan natuurlijk ook nog dubbele lasten. Zijn die wel op te brengen? Waar moet U met uw overtollige huisraad naar toe? En wie helpt u met het verhuizen? Vragen waar u mogelijk tot nu toe geen antwoord op wist. Maar de oplossing is dichtbij. Janssens vastgoed kan u helpen.

“Onze klanten willen om uiteenlopende redenen hun huis snel en met zekerheid verkopen” zegt Loran Janssens, eigenaar van Janssens Vastgoed.

ZORGELOOS UW HUIS VERKOPEN Er zijn natuurlijk tal van andere voorbeelden te noemen waarbij het prettig is om zorgeloos en met zekerheid de woning te verkopen. Indien u een ander huis wenst te huren of te kopen, maar ook bij echtscheidingen, of bij een erfenis, of omdat iemand gewoon dat ‘gespaarde’ geld wel eens echt in handen wil krijgen, of gewoon gemakkelijk, gewoon zekerheid. Ons team van vastgoed specialisten staan klaar en komen graag kosteloos bij u langs.

WIJ KOPEN UW HUIS De aanpak van Janssens vastgoed is heel duidelijk…. Iemand die zijn huis met zekerheid wilt verkopen neemt contact met ons op. Wij bereiden ons voor en komen vrijblijvend langs om de woning te bezichtigen. Veelal ter plaatse en anders binnen enkele dagen brengen wij kosteloos een bod uit op de woning, waarbij rekening gehouden wordt met al uw wensen. Gaat de klant akkoord dan regelen wij verder de zaken met de notaris. Er zijn geen onverwachte kosten achteraf; het netto bedrag van de verkoop heeft u zonder kosten snel in handen, en zelfs een aanbetaling is mogelijk. De passeerdatum kunt u naar eigen wens afstemmen en inboedel die niet meer wenst mee te nemen, kunt u kosteloos achterlaten. Mocht U nog even in de woning willen blijven wonen, dan kunt u bij ons de woning terug-huren.

RUIM 15 JAAR ERVAREN Janssens vastgoed is inmiddels ruim 15 jaar ervaren en staat zeer positief aangeschreven bij notarissen, makelaars en vele huiseigenaren die u voor gingen. Wij zijn met name actief in Brabant, maar gezien het succes breiden onze werkzaamheden zich uit tot Zeeland en Zuid-Holland. Wilt u, of weet u iemand die ook het huis direct wilt verkopen?? Wij vernemen het graag.

Geplaatst op vrijdag 10 maart 2017.

Over Janssens Vastgoed

Dit bericht is geschreven door Janssens Vastgoed. Het bedrijf valt onder makelaar uit Zaandam. Trefwoorden van Janssens Vastgoed uit Dorst : woning verkopen, makelaar, vastgoed, beleggingspand, huis verkopen, snel huis verkopen, snel woning verkopen, snel appartement verkopen.

Lees meer over Janssens Vastgoed.