Hammam, lekker voor in de zomer!

Hammam massage is vooral een reinigende behandeling met warm sop van olijfzeep. Oorspronkelijk wordt deze vorm van massage toegepast in een natte ruimte en wordt gewerkt met erg veel water.

Hammam, lekker voor in de zomer!

Wij bieden een variant die we de Hamam Salon Massage noemen, waarbij het mogelijk wordt deze behandeling ZONDER douche of natte ruimte te kunnen toepassen!

Het scrub en reinigingsritueel kennen wij vanuit de Turkse wereld. Het is echter niet typisch Turks, maar Arabisch. Iedere (deel)cultuur heeft zijn eigen gebruiken en hierdoor zijn eigen ritueel. Bij YurtLife hebben we deze Arabische scrub en reinigingsrituelen samengesmolten tot een unieke beleving van het hammamritueel: een heerlijke lichaamsreiniging en ontspanning ineen.

De Hammam masseuse (Tellak) verwijdert de dode huid d.m.v. het scrubritueel met Dode Zeezout. Een heerlijke zeepmassage laat je verder wegdromen. Aansluitend kun je nog kiezen voor een Rassoul Klei-pakking en een warme oliemassage. Je sluit af met een glaasje Arabische thee met iets zoets.

Lees hier meer: hammam

Geplaatst op donderdag 20 juli 2017.

Over YurtLife

Dit bericht is geschreven door YurtLife. Het bedrijf valt onder massage uit Zaandam. Trefwoorden van YurtLife uit Zaandam : massage, meditatie, beautysalon, oervoeding, ontspanning, ruimte huren, persoonlijke groei, hammam,.

Lees meer over YurtLife.