Universa Integraal Therapie in Zaandam

Energetisch Integraaltherapie

Over Universa Integraal Therapie

Universa Integraal Therapie valt onder de rubriek geneeskunde in Zaandam.

Olga Frinking is de drijvende kracht achter Universa Integraal Therapie. Ben je op zoek naar inzicht in wat jou belemmert op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied? Dit kan fysieke pijn of klacht, verdriet, boosheid of andere nare emoties, stress zijn of wordt je negatief beïnvloed door een herinnering aan een vervelende gebeurtenis? Dan ben je bij Universa Integraal Therapie aan het juiste adres.

Ik begeleid met veel liefde en toewijding, op professionele wijze, mensen in mijn praktijk met hun eigen kracht weer te herontdekken en zo te werken aan hun eigen herstel, innerlijke bewustwording en (Ziels)groei.

Ik werk met een combinatie van (energetische) behandelingen, meditaties, hypno,- en psychotherapeutische technieken, gericht op het herstel van het natuurlijk energiesysteem en het stimuleren van het zelfherstellende vermogen van de mens.

De behandelingen die Universa Integraal Therapie geeft zijn:

- Focussen, techniek leert mensen zien hoe persoonlijke problemen en vragen concreet in het lichaam merkbaar zijn. Innerlijke voeling krijgen met jezelf.

- Regressie, in beleving teruggaan naar vroegere bewustzijns-, denk- en gedragspatronen.

- Reïncarnatie, is een vorm van regressie waarbij men om de oorzaak van de klacht te vinden, verder teruggaat dan dit leven, dus in levens vóór dit leven.

- NLP, kan iemand helpen zichzelf weer in balans te brengen en inzicht te krijgen in de gedachten, overtuigingen, gevoelens, emoties, gedrag en situaties.

- Werken met delen / voice dialogue, door een dialoog aan te gaan met onze innerlijke stemmen ontstaat er een steeds groter inzicht in die zaken die ons drijven, hetgeen leidt tot een ruimer bewustzijn.

- Auralezen, met deze interventie worden de lagen van de aura en de chakra’s en hun energie waargenomen met de intuïtieve zintuigen.

- Aurahealing, zorgen voor het helen en harmoniseren van het energieveld/chakra’s, opruimen van blokkades en doorstroming van levensenergie (QI). Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van meridiaan knooppunten uit de Chinese Energetica.

- Access Bars, is een zachte, hands-on modaliteit. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen.

- Systeemtest met de biotensor, is een fijngevoelig bio-energetisch test- en behandelingsinstrument waarmee ik de energetische waarden en functies van jouw energetisch systeem kan testen.

- Energetische huisreinigingen

Alle behandelingen worden afgestemd op jouw behoeften en persoonlijke draagkracht. Als er een medische en/of biologische oorzaak is van jouw lichamelijke klachten, kunnen deze behandelingen een waardevolle ondersteuning zijn.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. U Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Universa Integraal Therapie uit de rubriek geneeskunde uit Zaandam is gevestigd aan de Ronde Tocht 7 in Zaandam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27007199.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Universa Integraal Therapie zijn o.a. :