Therapie Oudkerk in Zaandam

Therapie Oudkerk: Van klacht naar kracht!

Over Therapie Oudkerk

Therapie Oudkerk valt onder de rubriek coaching uit Zaandam.

De drijvende kracht achter Therapie Oudkerk is Koos Oudkerk. Koos is al vele jaren therapeut en coach. Zijn passie is dat hij mensen graag helpt om hun probleem of klacht om te zetten in kracht.

Koos heeft diverse opleidingen gevolgd bij de beste opleidingsinstituten van Nederland, zoals: de Academie Hypnose te Bussum en Hypnose Instituut Nederland te Wormerveer. Daarnaast heeft Koos vele bijscholingen gedaan en beschikt hij over de door CPION/SHO geaccrediteerde diploma Psychosociale BasisKennis, PsBK (Academie Hynos, Bussum).

U kunt bij Therapie Oudkerk terecht voor diverse therapie soorten. Deze ziet u hieronder terug. Deze therapie├źn kunnen u helpen om uw probleem of klacht op te lossen. Meer informatie ziet u op de website terug.

Therapie soorten:

- Life coaching.

- Relatietherapie.

- Hypnotherapie.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Therapie Oudkerk? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Therapie Oudkerk uit de rubriek coaching uit Zaandam is gevestigd aan de P. Boorsmastraat 14 in Zaandam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-10672688.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Therapie Oudkerk zijn o.a. :