Service Dienst Meijer in Zaandam

Service Dienst Meijer is een reparatie bedrijf voor alle groot huishoudelijke apparaten bij u thuis.

Over Service Dienst Meijer

Service Dienst Meijer valt onder de rubriek reparatie service uit Zaandam.

Even voorstellen, mijn naam is Egbert Meijer en ik ben sinds 1976 werkzaam als witgoed monteur. Service Dienst Meijer is een reparatie bedrijf met 36 jaar ervaring in reparatie van groot huishoudelijke apparaten. Wij rijden met goed uitgeruste auto's. Ik bezoek zelf klanten thuis en handel de technische kant van het werk af. Mijn vrouw, Iris Venema doet de administratie en reclame activiteiten. Wij hebben ons kantoor en magazijn en werkplaats aan de Penningweg 50 te Zaandam.

Wij zijn aangesloten bij de Uneto-Vnien de Geschillencommissie Electro.

Wat doen wij zoal, Wij Repareren bijna elk merk wasautomaat, droger, koelkast, vaatwasser, magnetron, over, fornuis, kookplaat, enz., enz. Met onze 33 jaar ervaring in het repareren van witgoed en door regelmatig volgen van cursussen bij diverse leveranciers, fabrikanten en vakorganisaties om onze kennis "up to date" te houden, kunnen wij zowel de oudere als ook de nieuwere apparaten repareren. Tevens doet wij ook fabrieksservice voor de merken Candy en Hoover, voor deze merken kunt rechtstreeks met ons contact opnemen.

Voor meer informatie bezoekt u onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Service Dienst Meijer uit de rubriek reparatie service uit Zaandam is gevestigd aan de Penningweg 50 in Zaandam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 075-6165097.

Diensten en producten voor reparatie service

Trefwoorden die horen bij Service Dienst Meijer zijn o.a. :