Rohani Edelstenen & Mineralen in Zaandam

Edelstenen & Mineralen Shop

Over Rohani Edelstenen & Mineralen

Rohani Edelstenen & Mineralen valt onder de rubriek webshop in Zaandam.

Welkom bij Rohani Edelstenen & Mineralen. Verkooppunt van diversen soorten Edelstenen.

Wij snappen hoe frustrerend het kan zijn als je niet de edelsteen kan vinden waar je naar op zoek bent. Dat is een van de redenen waarom wij niet in grote partijen inkopen, maar kiezen we zorgvuldig (en met liefde) elke edelsteen zelf uit.

De oprichters van Rohani Edelstenen & Mineralen zijn al heel lang geïnteresseerd in spiritualiteit en in edelstenen en mineralen. De passie sloeg toe toen zij op een edelstenen beurs waren. Samen zijn zij vervolgens een webshop begonnen.

Wist je dat je van edelstenen energie krijgt? Maar ook voor collectie spaarders een interessante webshop op je collectie verder uit te breiden.

Maar dat is nog niet alles ..... als je nu besteld krijg je een leuke verrassing cadeau! En altijd 100% tevredenheidsgarantie. Wanneer je dus niet tevreden bent met één van onze producten, dan heb je 14 dagen de tijd (zonder opgaaf van reden) je aankoop te annuleren.

Wij streven ernaar om jouw order zo snel mogelijk te verzenden. Je mag je bestelling binnen 1 - 4 werkdagen verwachten.

In ons assortiment: Handstenen, jumbostenen, harten, torens, bollen, sculpturen, ruwe clusters, geodes, draken, skulls, geometrische vormen, staement stukken, sieraden, wire wrap hangers, losse hangers, armbanden, orgonites, nieuwe orgonites, intuitie orgonites, in loveing memory orgonites, afgestemde orgonites, orgonites op maat, draken orgonites, orgonites esthetische, oplaadschijven organites, pendants organites, organites pendels, amberblokjes, geurkaarsen, rituelen benodigdheden, boedha beeld, chakra set, privé box, mysterie box, instagram mandjes.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Rohani Edelstenen & Mineralen uit de rubriek webshop uit Zaandam is gevestigd aan de Magda Janssensstraat 31 in Zaandam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28337938.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Rohani Edelstenen & Mineralen zijn o.a. :

Nieuws van Rohani Edelstenen & Mineralen in Zaandam

Open dag: Zaterdag 3 juni 2023 vanaf 10:00 uur

Open dag: Zaterdag 3 juni 2023 vanaf 10:00 uur

Er zijn 4 groepen tijden op deze dag met maximaal 6 mensen per keer

De Koopjes Corner

De Koopjes Corner

Alle edelstenen die flink in de "Sale" zijn.