Praktijk Engel Acupunctuur & Sportmassage in Zaandam

Praktijk Engel Acupunctuur & Sportmassage: Ieder mens is uniek, dus elke behandeling ook.

Over Praktijk Engel Acupunctuur & Sportmassage

Praktijk Engel Acupunctuur & Sportmassage valt onder de rubriek geneeskunde uit Zaandam.

Het gezicht achter Praktijk Engel is Anja Engel - Schilder. Anja heeft 19 jaar in het ziekenhuis gewerkt. Toen zij de keuze had gemaakt om voor haar kinderen te gaan zorgen, heeft zij tussentijds de opleiding voor sportmasseur gevolgd. In 2002 is Anja gediplomeerd. Al snel heeft zij de aanvullende opleidingen blessure preventie en medical taping gevolgd en behaald.

Anja is buitengewoon geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Daarom heeft Anja in 2009 de 4-jarige opleiding voor integratie therapeut gevolgd aan de HWA To University of TCM in Zaandijk.

In 2011 heeft Anja diverse lessen gevolgd tijdens een studiereis in Beijing in China. Jaarlijks volgt zij diverse aanvullende nascholingen. In 2014 praktiseert Anja naast de sportmassage ook de Traditionele Chinese Geneeskunde.

U kunt bij Praktijk Engel terecht voor de volgende behandelingen:

- Acupunctuur

- Medical Taping Concept

- Cupping

- Dry needling

- Sportmassage

- Crosslinq Behandeling

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Praktijk Engel Acupunctuur & Sportmassage? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Engel Acupunctuur & Sportmassage uit de rubriek geneeskunde uit Zaandam is gevestigd aan de Westzijde 237 o in Zaandam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29197158.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk Engel Acupunctuur & Sportmassage zijn o.a. :