Patricia's Bloemboetiek in Zaandam

Gespecialiseerd bloemist.

Over Patricia's Bloemboetiek

Patricia's Bloemboetiek valt onder de rubriek bloemist in Zaandam.

Bent u op zoek naar een mooi boeket voor uw geliefde of wilt u uzelf verassen met een mooi bloemstuk? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan divers bloemwerk, mooie boeketten, planten voor binnen en buiten en leuke cadeau artikelen voor ieder budget. Patricia's Bloemboetiek verkoopt meerdere merken zodat er voor iedereen wel een passend bloemwerk te vinden is.

Wilt u iedere week verzekerd zijn van verse bloemen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om een bloemen abonnement af te sluiten. Deze kan desgewenst inclusief (leen)vaas bezorgd worden, uiteraard zijn ook de maat, prijs, stijl en kleur bespreekbaar. Neem gerust een kijkje op de website voor meer informatie!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Patricia's Bloemboetiek uit de rubriek bloemist uit Zaandam is gevestigd aan de Drielse wetering 47 in Zaandam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 075-6167177.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Patricia's Bloemboetiek zijn o.a. :