OP STAP | coaching - therapie - begeleiding in Zaandijk

Coaching - Therapie - Begeleiding

Over OP STAP | coaching - therapie - begeleiding

OP STAP | coaching - therapie - begeleiding valt onder de rubriek coaching in Zaandam.

Loop je in je leven tegen patronen aan waarvan je weet dat zij niet meer gezond voor je zijn? En lukt het je niet om daar zelf verandering in te brengen? Dan kan ik je hierbij ondersteunen. Alle werkwijzen die ik gebruik gaan uit van jouw eigen kracht en wijsheid en helpen je om daar weer toegang toe te verkrijgen. De natuur is hierbij een belangrijke bron.

Kies voor een traject; 6 sessies: 2 journeys en 4 sessies natuurcoaching. Na een telefonische intake maken we een afspraak voor de eerste Coaching-sessie in Lage Vuursche of een bos bij jou in de buurt. De Journey's zijn in overleg in Zaandijk of Lage Vuursche.

HIERVOOR WERK IK MET VERSCHILLENDE METHODES:

- De Journey; Een geleid intern zelfonderzoek, waarmee je toegang krijgt tot dat wat jouw patronen aanstuurt. - Natuurcoaching; Hierbij werken we met beelden uit de natuur. Deze beelden helpen om uit ons hoofd te komen. Ons hoofd heeft namelijk vaak niet de antwoorden die ons verder kunnen helpen. Wanneer dit wel zo was, hadden we waarschijnlijk al lang de oplossing voor onze problemen gevonden. - ACT (Acceptance and Commitment Therapy); Hiermee ontwikkel je vaardigheden om anders, gezonder, met je uitdagingen om te gaan. - EMDR; Een methode om de lading van traumatische herinneringen af te halen, of om angst voor de toekomst mee te ontkrachten. - Mindfulness; Als hulp om in het hier en nu te komen. - En natuurlijk mijn gezonde verstand en levenservaring.

DAARNAAST BIED IK OOK DAGEN BOSBADEN - SHINRIN YOKU AAN:

Tijdens Bosbaden brengen we met een klein groepje de dag in het bos door, waar je dmv oefeningen, de heilzame werking van het bos kunt ervaren. Er wordt weinig gesproken, dit is echt een dag om jezelf weer op te laden.

Verder bied ik begeleide wandeltochten, trainingsdagen en stervensbegeleiding aan.

Voor meer informatie, kijk op www.opstap.org


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

OP STAP | coaching - therapie - begeleiding uit de rubriek coaching uit Zaandam is gevestigd aan de Gorterspad 7 in Zaandijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0647084557.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij OP STAP | coaching - therapie - begeleiding zijn o.a. :