Mindfulness in de Zaanstreek in Wormer

Mindfulness in de Zaanstreek geeft net dat stukje extra.

Over Mindfulness in de Zaanstreek

Mindfulness in de Zaanstreek valt onder de rubriek yoga en meditatie uit Zaandam.

De drijvende kracht achter Mindfulness in de Zaanstreek is Mirjam Everhard. Mirjam is sinds 1994 een gediplomeerd biodynamisch massagetherapeut en vanaf juli 2013 een gediplomeerd mindfulness trainer en therapeut. In 1997 is ze gestart met haar eigen praktijk.

Zij houdt alle ontwikkelingen op het gebied van mindfulness nauwlettend in de gaten. In 2017 is ze gestart met de drie jarige opleiding boeddhistische Psychologie. Deze opleiding sluit goed aan bij haar werkzaamheden.

Wilt u ook een leven zonder stress en meer zelfvertrouwen krijgen? Dan bent u bij Mindfulness in de Zaanstreek aan het juiste adres. Op maandagavond 17 juni start de 8 weekse zomertraining in Wormer. Er zijn nog plaatsen vrij.

U kunt bij Mindfulness in de Zaanstreek terecht voor de volgende diensten: - Mindfulness trainingen. start 17 juni - Mindfulness cursussen. - Mindfulness workshops. - Vip arrangement. - Individuele mindfulness training. - Meditatie lessen. - Personal coaching.

Naast bovenstaande diensten is Mirjam nu ook gaan bloggen en tekstschrijven. Neem daarom ook eens een kijkje op haar website http://www.debloggendeboeddha.nl.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Mindfulness in de Zaanstreek? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mindfulness in de Zaanstreek uit de rubriek yoga en meditatie uit Zaandam is gevestigd aan de De Lely 19 in Wormer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33974545.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Mindfulness in de Zaanstreek zijn o.a. :

Nieuws van Mindfulness in de Zaanstreek in Wormer

Mediteren levert niets op.

Mediteren levert niets op.

Volgens de Boeddha levert mediteren niets op, aldus het verhaal.

Stel eens voor dat je geen stress meer ervaart.

Stel eens voor dat je geen stress meer ervaart.

Stel je eens voor dat je meer zelf vertrouwen ervaart. en stel je dan eens een leven voor met mindfulness i.p.v. zonder.