Meeuwsen Keuken Montage in Zaandam

Meeuwsen Keuken Montage gevestigd in Zaandam. Meeuwsen keukenmontage is een 1 man bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in het monteren, aansluiten en afwerken van div keukenmerken van Ikea tot Barletti, en van SieMatic tot Bauwknecht of andere merken.

Over Meeuwsen Keuken Montage

Meeuwsen Keuken Montage valt onder de rubriek keuken in Zaandam.

Meeuwsen Keuken Montage is een 1 man bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in het monteren, aansluiten en afwerken van div keukenmerken van Ikea tot Barletti, en van SieMatic tot Bauwknecht of andere merken. Verders Hou ik me ook bezig met het verkopen van keukens ,dit doe ik insamen werking met een groot keuken warenhuis. We hebben een flinke voorraad keukens die direct te leveren zijn( binnen 5 werkdagen incl houten bladen). Naast deze werkzaamheden zorg ik er ook voor dat alle leidingen (elektra, water, afvoer) op de juiste plaats terecht komt. Ook voor eventuele klein tegelwerk t.b.v van de keuken kan mee genomen worden.

Ik doe dit werk nu al een aantal jaren en ben bekend met de meeste keukenmerken, zoals ; Ikea, schreuder. bauwknecht, bruinzeel, nolte, triestar, en nog vele anderen.

Dus kort samen gevat;Meeuwsen keukenmontage is een veel zijdig bedrijf die het beste met u voor heeft zodat u met heel veel plezier in de keuken staat.

Wat doen we nog meer; Demontage/ montage van keukens, Het inmeten van de keuken Plaatsen van div apparatuur Verkoop van komplete keukens(Nolte) Verkoop van div apparatuur renovatie van uw keuken verleggen van leiding werk en nog veel meer

Voor meer info of een vrij blijvende offerte kunt altijd een mailtje sturen naar; jumekeukenmontage@hotmail.com

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Meeuwsen Keuken Montage uit de rubriek keuken uit Zaandam is gevestigd aan de A.C Veenbronsstraat 19 in Zaandam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12261346.

Diensten en producten voor keuken

Trefwoorden die horen bij Meeuwsen Keuken Montage zijn o.a. :