Massagepraktijk Spils in Koog Aan De Zaan

Massagepraktijk Spils: Massages op maat.

Over Massagepraktijk Spils

Massagepraktijk Spils valt onder de rubriek massage uit Zaandam.

De drijvende kracht achter Massagepraktijk Spils is Adri Spils. Adri heeft ruime ervaring op het gebied van massages en dan met name op het gebied van klachten die sport gerelateerd zijn. Adri weet als geen ander dat geen een lichaam hetzelfde is. De massages worden dan ook persoonlijk op u afgestemd.

Bij Massagepraktijk Spils kunt u onder andere terecht voor:

- Sportmassage: Een stevige massage welke gericht is op de spieren en het dieperliggende bindweefsel. Wanneer u serieuze klachten ervaart tijdens of na het sporten kan een sportmassage uitkomst bieden.

- Bindweefselmassage: Een reflexzonemassage welke wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam. Deze massage wordt vaak toegepast in situaties waarbij een reguliere massage geen uitkomst heeft geboden.

- Ontspanningsmassage: Kom helemaal tot rust met een ontspanningsmassage. Tijdens deze massage worden kalmerende massagetechnieken toegepast.

Ook voor Kinesiotaping bent u bij Massagepraktijk Spils aan het juiste adres. Het aanbrengen van de elastische tape zorgt ervoor dat uw spieren worden ondersteund en dit zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Voor meer informatie, een overzicht van de kosten en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Massagepraktijk Spils.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massagepraktijk Spils uit de rubriek massage uit Zaandam is gevestigd aan de Wezelstraat 7 in Koog Aan De Zaan. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50271750.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massagepraktijk Spils zijn o.a. :