Kwakkel Healthcare in Zaandam

Bij Kwakkel Healthcare bieden we een verscheidenheid aan diensten en therapieën.

Over Kwakkel Healthcare

Kwakkel Healthcare valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Zaandam.

Binnenkort kunt u ook terecht in onze gloednieuwe praktijkruimte. Ook komen we bij u thuis en vindt u ons geregeld terug op beurzen. Gewoon bij Angela aan de beurstafel aanschuiven is op zijn minst een cadeautje voor jezelf. Op de beurs kun je kennismaken met Angela en een voorproefje krijgen van wat Kwakkel Healthcare zou kunnen bieden. Zo kun je een heerlijke introductie van voetreflexologie krijgen, waar vaak tegelijk een flink deel intake kan worden opgepakt mocht je kiezen om voor een therapiesessie te willen komen.

Zie de agenda op onze website waar wij allemaal aanwezig zullen zijn.

Diensten: Reflexologie: In onze praktijk of bij u thuis kunt u genieten van de helende werking van reflexologie met een specialiteit in zwangerschapreflex. Energetische therapie: Breng uw lichaam, geest en ziel weer in balans middels een op u persoonlijk afgestemd programma. Holistische pedicure: De pedicure analyseert uw voet, de schoenen en indien nodig adviseert, zij knipt de nagels, verwijdert eelt en likdoorn(s). Life Science therapie: Life Science is de wetenschap van het onderzoeken én combineren én controleren van hetgeen er onderzocht is, ook wel kruisdiagnostiek genoemd. Trauma verwerking: Verschillende consulten, raadpleeg onze website.

Binnen deze praktijk werken we met; 1. Levend- en droog bloed analyse, 2. Houding analyse, 3. Erkende laboratorium onderzoeken zoals bloed, faeces en urine, 4. Iridology, 5. De omgeving analyse, 6. Energetische geneeswijzen zoals magnetiseren, SiVAS en meer..


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kwakkel Healthcare uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Zaandam is gevestigd aan de Oostzijde 302 unit 3 in Zaandam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46800959.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Kwakkel Healthcare zijn o.a. :

Nieuws van Kwakkel Healthcare in Zaandam

Nieuwjaarsaanbod pedicure, voetreflex, leefstijl en Ik behandeling

Nieuwjaarsaanbod pedicure, voetreflex, leefstijl en Ik behandeling

Om het nieuwe jaar goed te beginnen en door te gaan met de goede voornemens.