Het Element in Zaandam

Het Element uit Zaandam heeft geen profiel.

Wat doet Het Element in Zaandam

Het Element is een yoga en meditatie uit Zaandam. Men is gevestigd aan de Zilverschoonplein 18. Het telefoonnummer van Het Element in Zaandam is 06-55528752.

Is Het Element in Zaandam uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zaandamonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Het Element in Zaandam valt onder de rubriek yoga en meditatie. Een yoga en meditatie uit Zaandam levert onder andere :

U wilt graag meer ontspanning in uw lijf en uw lichaam en geest in evenwicht brengen door beweging? U wilt graag verbinding met uzelf en meer rust in uw hoofd? Dan bent u bij Het Element, centrum voor persoonlijk groei, aan het juist adres. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander yoga en meditatie

 • Mindfulness in de Zaanstreek

  Mindfulness in de Zaanstreek geeft net dat stukje extra.. Trefwoorden van Mindfulness in de Zaanstreek : mindfulness training, mindfulness cursus, mindfulness workshops, meditatie lessen, personal coach, personal coaching, mindfulness training individueel, mindfulness trainer, mindfulness therapeut, .

  tel. 06-33974545, De Lely 19, 1531RE in Wormer

  Meer over Mindfulness in de Zaanstreek contact website

 • YinYangela

  YinYangelate voor EMDR (traumaverwerking), massages en voetreflexbehandelingen.. Trefwoorden van YinYangela : massage, traumaverwerking, voetreflex, stress, fobie, emdr, ptss, hallux valgus, sensorimotor psychotherapie, bocam, meditatie, emotie, qi-kung, ademhaling.

  tel. 06-46800959, Bootsmanstraat 11, 1501VN in Zaandam

  Meer over YinYangela contact website