Gezondheidspraktijk Veroni Dorenbos in Zaandam

Gezondheidspraktijk Veroni Dorenbos: Voetreflex, massage en voeding.

Over Gezondheidspraktijk Veroni Dorenbos

Gezondheidspraktijk Veroni Dorenbos valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Zaandam.

Veroni Dorenbos zag als meisje van 20 al het belang van gezonde voeding en leefstijl. In 2012 heeft Veroni de opleiding Natuurvoedingskundige afgerond aan de Academie Kraaybeekerhof. Dit voelde voor Veroni als thuis komen.

Veroni heeft toen diverse massagecursussen gevolgd en behaald. Ook heeft Veroni een massagepraktijk gehad en is zij begonnen met de kruidenopleiding en voetreflextherapeut opleiding. Deze heeft Veroni met succes behaald. Zo is Gezondheidspraktijk Veroni Dorenbos ontstaan.

U kunt hier terecht voor diverse behandelingen. U kunt een keuze maken uit voeding-, massage- en voetreflexologie behandelingen. Deze ziet u hieronder terug:

- Voetreflexologie: Lymfedrainage massage, metamorfose massage, voetproblemen, maag- en darmklachten, hormonale klachten en reumatische- en gewrichtsklachten.

- Massages: Kruidenstempel massage, hotstone massage en de ontspanningsmassage.

- Voeding: Voedingsadvies op maat.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Gezondheidspraktijk Veroni Dorenbos? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gezondheidspraktijk Veroni Dorenbos uit de rubriek gezondheidscentrum uit Zaandam is gevestigd aan de Oostzijde 66 in Zaandam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-45786764.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Gezondheidspraktijk Veroni Dorenbos zijn o.a. :