De Zaanse B&B in Zaandam

De Zaanse B&B: Sfeervol overnachten in het centrum van Zaandam.

Over De Zaanse B&B

De Zaanse B&B valt onder de rubriek hotel uit Zaandam.

De gezichten achter De Zaanse B&B zijn Jan en Yolanda Uitendaal. Jan heeft een aantal jaren geleden alle verbouwingen aan De Zaanse B&B zelf uitgevoerd. Naast motorrijden heeft dit stel er nu een hobby bij gekregen, namelijk het gastvrij ontvangen van mensen in hun eigen B&B.

De Zaanse B&B is een 6-persoons studio, welke naast het woonhuis staat. De Zaanse B&B staat op een afgesloten terrein.

U heeft in deze studio de beschikking over een eigen woonkamer, welke volledig is ingericht met keuken (kookplaat en magnetron), een eigen badkamer met toilet en slaapkamers. In de grote slaapkamer is een 2-persoonsbed en een slaapbank. Naast de badkamer is ook nog een kleine slaapkamer met stapelbed. Babybedje en kinderstoel zijn aanwezig. De Wifi en het parkeren zijn gratis. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan in de B&B.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u de website bekijken. Heeft u een vraag aan De Zaanse B&B? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Zaanse B&B uit de rubriek hotel uit Zaandam is gevestigd aan de Klampersstraat 18 in Zaandam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38541046.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij De Zaanse B&B zijn o.a. :