Craniosacraal Praktijk Bianca van Velse in Purmerend

Praktijk voor cranio sacraal therapie en EMDR

Over Craniosacraal Praktijk Bianca van Velse

Craniosacraal Praktijk Bianca van Velse valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Zaandam.

Bianca van Velse is de drijvende kracht achter Craniosacraal Praktijk Bianca van Velse.

Wil jij meer balans tussen lichaam en geest. Wil je eindelijk af van die onrust in lijf en die eeuwige vage klachten? Wellicht kan ik jou daarbij helpen!

Mijn naam is Bianca van Velse, cranio sacraal therapeut en EMDR practitioner. Mijn praktijk is gevestigd in Purmerend (Weidevenne).

In mijn praktijk behandel ik de volgende problematiek: stress, angst, burn-out, onzekerheid, persoonlijkheidsproblematiek, hechtingsproblematiek, ptss, somberheid, rouwverwerking e.d.

Cranio sacraal therapie is een lichaamsgerichte therapie. Cranio heeft als aangrijpingspunten het craniosacraal systeem en bindweefselsysteem van het lichaam. Hierbij wordt de ‘klacht’ niet eenzijdig behandeld, maar wordt het lichaam als geheel benaderd. Uitgangspunt hierbij is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden.

Ik combineer cranio sacraal therapie, EMDR en systemisch werk. Ik maak hier een op maat gemaakt behandelplan voor.

Speciaal voor bedrijven bied Craniosacraal Praktijk Bianca van Velse een pakket aan voor medewerkers die door burn-out of andere lichamelijke en/of psychische klachten langdurig in de ziektewet lopen.

Ben je geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Craniosacraal Praktijk Bianca van Velse uit de rubriek gezondheidscentrum uit Zaandam is gevestigd aan de Sarongstraat 14 in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28161608.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Craniosacraal Praktijk Bianca van Velse zijn o.a. :