Content Coaching in Zaandam

Content Coaching: Licht en luchtig leven.

Over Content Coaching

Content Coaching valt onder de rubriek coaching in Zaandam.

De drijvende kracht achter Content Coaching is Annette Prins. Al 20 jaar werkt zij als sociaal pedagogisch werker voor mensen met een specifieke zorg- en begeleidingsvraag. In 2017 is Annette haar eigen welzijnspraktijk Content Coaching gestart en heeft zij de coachopleiding Equine Assisted Coach gevolgd en behaald.

Annette zet voor diverse coaching trajecten haar paarden in. Dit is een effectieve en fijne manier om bewust te worden van de vaste patronen in uw leven. Deze bewustwording is de eerste stap bij het starten van nieuwe en beter voelende patronen en gedragingen.

Tijdens de sessie met paarden heeft u de vrijheid om te oefenen en te experimenten met oud én nieuw gedrag. Het paard zal u zonder oordeel en geduldig laten zien welk effect uw gedrag heeft op uw omgeving en uzelf.

Drakentemmer: Coaching en workshop op weg naar succesvolle gedragsveranderingen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Content Coaching? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Content Coaching uit de rubriek coaching uit Zaandam is gevestigd aan de Hof van Zaenden 9 in Zaandam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15082124.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Content Coaching zijn o.a. :